Zadar

ZADAR RIVIÉRA     Horvát tengerparti kiadó apartmanok Olcsón!
Adria északi részén, a tengerpart legkifejlettebb területén található Zadar város. Számos kis öblének és szigetének köszönhetően, Zadar riviéra természetadta szépségben gazdag kirándulási úticélokat ajáll fel.
E riviérán és környékén számos Nemzeti park található: Paklenica, Krka vizesés, Kornáti szigetcsoportok, valamint más természetvédelmi parkok, mint pl. Velebit és Telašćica.
Zadar városban vannak a római forum maradványai. Egyedülálló szakrális építményeire és sokrétű kulturális hagyományrendszerére miatt sok történelem és müvészeti értékeket kedvelők kedcvenc városa.
Zadar kiseb-nagyobb szigetei még teljesebbé teszik a több kilóméter hosszú zadari riviéra festőien tagolt partszakaszai, tiszta vizű strandjai. A szigetek közötti hajós körutazások során (Robinsona Crusoea), meneküljön el a mindennapos, rohanó életstilus elől.
Szervezett hajókirándulás során látogasson el a környező szigetekre és tekintse meg a szigeteken lévő romantikus településeket, melyek felejthetetlen kikapcsolódást rejtegetnek magukban. Megoldható a rendszeres helyi kompjáratokkal is,töredékáron.Úgy a szigeteken mint Zadar városban, a konobákban különféle eredeti horvát konyhai különlegességek szolgálnak fel. A gazdag történelmi-kulturális programok, kiállitások és müsorok még változatosabbá teszik majd a Horvátországban eltöltött pihenése idejét.

Vajon tudta-e, hogy Zadar város tengeri orgonával rendelkezik. Magában a tengerben van, melyen a tenger hullámai «játszanak», igy Zadar riviéráján sétálva csodálatos dallamos visszangot halgathat?

Látnivalók
- Szent Donata templom, Zadar – körös alaprajzáról ismert, mely a 9. század különleges épitménye
- Városfal, Zadar – a boltives városfal a város bejáratánál, mely a XVI. századból maradt ránk
- Székesegyház, Szent Stošije, Zadar – az egyik legszebb templom a Daláciában lévő legrégebbi templomok között.
- Szent Kereszt templom Nin – a világ legkisebb székesegyháza
- Számos templom Zadarban és környékén – a IX. száradtól a mai napig, a nagyszámú temlomjainak (több mint 30) köszönhetően, Zadart «kis Rómának» is neveznek
- Zrmanja folyó – 200 méter mély folyó, ismert a kristálytiszta vizéről, valamint a számos természet alkotta vizeséséről, mely minden látogató számára festőies látványt igér
- Nemzeti park Kornati – a 140 szigetcsoportból álló együttes, ahol a tenger kék szine valamint a szigetek, sziklák , fehér – szürke szinei tökéletes egybeillő szineket alkotnak.
- Nemzeti park Paklenica – hegyen lévő nemzeti park Paklenica, mely a barlangkutatók, a botanikus kert kedvelők, valamint az alpinisták kedvenc úticélja.
Nin-középkori kisvároska több kilométer lassan mélyülő kristálytiszta homokos tengerpartjával. A tenger itt 7fokkal is melegebb lehet az átlagnál a sekély viz miatt.Vir-re vezető út-jobbra. Átellenben vele 1km-re a Zaton Nyaraló-camping-strandkomplexum,állandó programokkal,gumivárakkal,koncertekkel,stb.Google.

Gasztronómia
- Maraskino-likőr melyet Zadarban már századok óta gyártanak. Maraske – autohtone meggyfajtából készitenek, mely legzamatosabb Zadarban és környékén. E meggyfajtának gyógyitó hatása is van.
- Hal ételek, kagylók és gerinctelenek főtt zöldségfélével
- Vranso tóból édesvizű hal különlegességek
- Olivaolaj, rozmaring, babérlavél, kadulje és bosiljka füszerek
- Posedaro sonka, melyet a dalmát szélen, búrán száritanak
- Sós szardellál és incsek – halász tradició, kis adagokban szolgálják fel
- Roston sült bárány

Kaland
- Hajózási úticélok: Dugi Otok, Olib, Ist, Molat és Pašman
- Búvárkodás, búvárklubok Biogradban, Zadarban, Zatonban, a szigeteken pedig Pagon, Sukošanon, Pakoštanon, Kukuljicán és Saliján
- Nemzeti parkban Paklenicán Free climbing
- Zrmanji folyón Rafting
- Sporthalászat
- Trekking, mountain bike ösvények – a Velbit hegyen és Paklenica Nemzeti parban

Kirándulások
- Nemzeti park Kornati – hajókirándulások a Kornáti szigeteken ,komppal is bejárható jó része.
- Hajókirándulások a Pasman, Ugljan és Dugi Otok szigeteken – e szigeteken lévő települések megtekintése, panoráma repülés e szigetek és öblök felett
- Zadar város megtekintése –azok figyelmébe ajjáljuk, akik szeretik a történelemi és kultúrális örökségeket

Nemzeti Park: Plitvicei Tavak-Vizesésrendszer. Előtte feltétlen érdemes útbaejteni Slunj- falucskát,festői kis Skanzen,vizimalmokkal,pisztrángos vizesésekkel,faházai között tavacskákkal,csermelyekkel.Kamera kötelező! Kiváló pihenőhely ingyenes strandjával a folyóparton,kialakitott pihenő-grillező,sátorhely,stb. A szállások itt feleannyiba kerülnek,mint 30km-re Plitvicén.
- Nemzeti park Paklenica – a sűrű erdőkkel boritott hegyek, számos barlangok, valamint a tengerre lévő rálátás miatta elsősorban a hegymászóknak ajáljuk.
- Természevédelmi park Vransko tó – érintetlen természetben, védett madarak, ornitológiai rezervátum
Nemzeti Park: Krka- vizesés.Érdemes a délelőtti órákban már megtekinteni,kishajójárattal is lehet,sibenik-ből. A járatokat a zadari szállásnál megmondják. Sibenik Óvárosát du.-ra ajánljuk, gyönyörű,akár Dubrovnik. A Várból csodálatos panoráma várja, a székesegyház középkori faragott köveivel kihagyhatatlan!
- Dugi Otok, Természevédelmi park Telašćica öböl/ a horvát tengerpart egyik legszebb öble-ként van számontartva!/ –sürü tengeri és tengerparti növényzet florom és faunom, delfinek, bőregerek, endem madarak .Helyi Komppal is!
- Zrmanji folyón Rafting – a folyó gyorsaságának következtében élvezze a kalandos csónakázást

Kikapcsolódás
Minden évben Zadarban, a Szent Donata templomban szervezésre kerül az úgynevezett Zadar nyara és zenei estéi cimű műsor. Zadar látogatói e rendezvényen szivesen részt vesznek. A júliusi hónapban megtartott nagy turisztikai ünnep «Teliholdas éjszaka» néven ismert. Ilyenkor Zadar utcái zsúfoltak, különféle reggelig tartó programok, szórakozási lehetőségek minden generáció számára. A több napig tartó népi ünnep az úgynevezett «Maraske», mely alkalmából Maraskino likőrrel koccintanak.
A fiatalabb generácó és mindazok számára, akik kedvelik a reggelig tartó szórakozást, a figyelmükbe ajjáljuk a Pag szigetnen, valamint Zadar városban található számos disco és más klubokat, mint pl. Forum, Gotham, Kult Caffe. Me mulassza el meglátogatni a «Kod četiri kantuna», helyet, ahol a fiatalok a zadari riviérán kávéval várják a felkelő napot.   www.horvatapartman.eu

Programok: Horvát Tengerpart!

www.horvatapartman.eu

facebook.com/zadarszallas

Plitvice – csupa zöld meg kék

Plitvice útba esik jövet-menet. Horvátország legszebb nemzeti parkja 500 kilométerre van Budapesttől, és alig ötvenre a tengertől. A CNN utazási rovatának van egy listája a világ legszebb vízeséseiről, ezen a listán a Plitvicei-tavak a harmadik helyre került a Niagara és a hawaii Hanakapi vízesés mögött. Előkelő helyezés, de teljesen megérdemelt, hiszen Plitvice az UNESCO világörökség része. A Winnetou filmeknek is egyik kedvelt helyszíne volt, itt játszódott például az Ezüst tó kincse. A park meglátogatása Zadar, Novigrad, Senj, Novi Vinodolski környékén, valamint a Pag, Rab, Krk, Losinj szigeten nyaralók számára szép egynapos kirándulás lehet. Különösen forró nyári napokon nyújt kellemes felüdülést a sok strandolás után, hiszen a tavakat fából készült hidak kötik össze, a lépcsőzetesen elhelyezkedő vízesések hűs permete is elér a sétautakig, és a türkizkék vízen ilyenkor kellemes a hajókázás. Fürödni viszont a parkban sehol sem lehet, a víz hideg is ehhez. Aki hosszabb időt tölt a környéken, az talál fürdésre alkalmas helyet a parkon kívüli patakokban, folyókban.

Ha valaki a nyaralása kezdetére vagy végére időzíti a Plitvicei-tavak felkeresését, a közeli falvakban sokféle szállást találhat. A park bejáratától pár kilométerre fekszik Poljanak, csendes, békés pici falu csodálatos környezetben. Innen reggel mindjárt indulhat a tavakhoz, a pénztárak nyáron már reggel hétkor nyitnak.

Rakovica is jó választás lehet pár éjszaka eltöltésére. Ez kicsit nagyobb város, kéttucatnyi kisebb település tartozik hozzá, van benne néhány jó étterem, pizzéria is. Szép barlangjai, a kanyon és a hegyek, a jó kerékpár- és sétautak kitűnő túralehetőséget kínálnak, ezért akár egy hosszú hétvége vagy egy többnapos ünnep programjának is megfelel.

Slunj: patakok és folyók szabdalta tájon fekszik, a halászat és vadászat mellett tehát mindenféle vízisportra van lehetőség. Szép kis óvárosa van és gasztronóm élmények is várnak ránk.

A parkhoz legközelebb Plitvica Selo fekszik, érdekes kis település, a házak mindenfelé megbújnak az erdőben, kis időbe telhet megtalálni a szállást.

www.horvatapartman.eu

Aki igazán ki akarja élvezni a hely adottságait, szánjon rá legalább egy egész napot. Látnivaló van bőven: a gyönyörű erdők, a Fekete és Fehér folyó (Crna i Bijela Rijeka) vizétől táplált 18 szebbnél-szebb tó, a kilencven kisebb-nagyobb vízesés és zuhatag, a három híres karsztbarlang, a fenséges hegyek körös-körül, a virágos mezők, a megbúvó tanyák. A belépőjegy nem épp olcsó, de nagyon megéri, hiszen egy egész napot tölthetünk el mesés környezetben, jó levegőn, és a jegy érvényes a hajóra, kisvonatra is. (Gyerekekre, diákokra, 15 fős csoportra van kedvezmény!) A parkolás mindkét bejáratnál óránként 7 kuna. A jegy hátulján térkép van, ami segít, hogy megtervezhessük saját egyéni túránkat, (a rövidebb-hosszabb gyalogutakat különböző betűvel jelölik) megtaláljuk a busz- vagy a hajóállomást, esetleg egy büfét, ahol éhünket, szomjunkat elverhetjük. Elektromos hajóval, panorámás kisvonattal is bejárható a park, de vannak bicikliutak és különböző hosszúságú sétaösvények. Lehetőség van evezésre, túrázásra, júniusban pedig maratoni futóversenyt rendeznek ebben a csodás környezetben.

Tizenegy vendéglátóhely várja a kirándulókat a park területén, főleg helyi specialitásokat kínálnak. Plitvicén gyakran rendeznek esküvőket is. Micsoda romantikus helyszín, és micsoda gyönyörű felvételeket lehet készteni! Nászútra sem kell messzire menni, hiszen egy órányi autózásra ott a tenger!

Facebook: Rácz Attila Zadar Szeged, vagy azonnali közvetlen facebook kapcsolathoz jelöljön be: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008411011921

www.horvatapartman.eu

szállásárakkal!
www.horvatapartman.eu
Nemzeti Park: Plitvicei Tavak-Vizesésrendszer. Elõtte feltétlen
érdemes útbaejteni Slunj- falucskát,festõi kis
Skanzen,vizimalmokkal,pisztrángos vizesésekkel,faházai között
tavacskákkal,csermelyekkel.Kamera kötelezõ! Kiváló pihenõhely
ingyenes strandjával a folyóparton,kialakitott pihenõ-
grillezõ,sátorhely,stb. A szállások itt feleannyiba kerülnek,mint
30km-re Plitvicén.
- Nemzeti park Paklenica – a sûrû erdõkkel boritott hegyek, számos
barlangok, valamint a tengerre lévõ rálátás miatta elsõsorban a
hegymászóknak ajánljuk.
- Természevédelmi park Vransko tó – érintetlen természetben,
védett madarak, ornitológiai rezervátum
Nemzeti Park: Krka- vizesés.Érdemes a délelõtti órákban már
megtekinteni,kishajójárattal is lehet,sibenik-bõl. A járatokat a
zadari szállásnál megmondják. Sibenik Óvárosát du.-ra ajánljuk,
gyönyörû,akár Dubrovnik. A Várból csodálatos panoráma várja, a
székesegyház középkori faragott köveivel kihagyhatatlan!
Mindezt Télen Is élvezheti,Tavaszias Időben, FÉLÁRON!!!
www.horvatapartman.eu
- Dugi Otok, Természevédelmi park Telašæica öböl/ a horvát
tengerpart egyik legszebb öble-ként van számontartva!/ –sürü
tengeri és tengerparti növényzet florom és faunom, delfinek,
bõregerek, endem madarak .Helyi Komppal is!
Mindezt Télen Is élvezheti,Tavaszias Időben, FÉLÁRON!!!
www.horvatapartman.eu
- Zrmanji folyón Rafting – a folyó gyorsaságának következtében
élvezze a kalandos csónakázást
Saját 6szem. Vitorlás-motoros kabinos hajónk rendelkezésére
áll,vezetővel! Megtervezheti Az úticélt! Ár: 99 Euro/Nap/hajó,a
szervezőnek ingyenes hajóuttal! Hajós horgászturák Télen Is,
tavaszias időben! Lepje Meg családját,barátait! A szervezőnek
Ingyenes!
Zadari tartozkodasa alatt leteheti az AKCIÓS tengeri-folyami
hajóvezetési vizsgát Is, Nemzetkozi jogositvannyal,akár 1 nap
alatt,rövid helyi oktatással! www.horvatapartman.eu
Kikapcsolódás.
Minden évben Zadarban, a Szent Donata templomban szervezésre kerül
az úgynevezett Zadar nyara és zenei estéi cimû mûsor. Zadar
látogatói e rendezvényen szivesen részt vesznek. A júliusi
hónapban megtartott nagy turisztikai ünnep «Teliholdas éjszaka»
néven ismert. Ilyenkor Zadar utcái zsúfoltak, különféle reggelig
tartó programok, szórakozási lehetõségek minden generáció
számára. A több napig tartó népi ünnep az úgynevezett
«Maraske», mely alkalmából Maraskino likõrrel koccintanak.
A fiatalabb generácó és mindazok számára, akik kedvelik a reggelig
tartó szórakozást, a figyelmükbe ajjáljuk a Pag szigetnen,
valamint Zadar városban található számos disco és más klubokat,
mint pl. Forum, Gotham, Kult Caffe. Me mulassza el meglátogatni a
«Kod èetiri kantuna», helyet, ahol a fiatalok a zadari riviérán
kávéval várják a felkelõ napot…
Mindezt Télen Is élvezheti,Tavaszias Időben, FÉLÁRON!!! www.horvatapartm
an.eu
Éghajlat
Zadar-SIBENIK
Napsütötte órák száma évente – 2534,1 h
Legevõ közép hõmérséklete
- január + 10-18 °C
- augusztus – 24,5 °C
Maximális legevõ hõmérséklete
- január +21,4 °C
- augusztus + 39,2 °C
Tenger közép hõmérséklete
- január + 12,5 °C
- augusztus +23,5 °C Meleg napok száma > 25 °C
- május – 8
- június – 21
- július – 29
- augusztus – 29
- szeptember – 18
R.Attila Diklo Invest d.o.o Nyaraljon Nálunk! Olcsó minőségi
apartmanok a Zadar Riviérán
www.horvatapartman.eu
On 2011.12.01., at 15:58, zadarszallas <zadarszallas@gmail.com> wrote:
>
>
> R.Attila Diklo Invest d.o.o Nyaraljon Nálunk! Olcsó minőségi
> apartmanok a Zadar Riviérán
> www.horvatapartman.eu
>
——————-
Téli horgaszat az Adrián
Horgasszon télen is Zadarban a Horvát tengerparton Áprilisi idöben!
Hajóval horgásztúrák 4-5 före télen is! Tavaszias idö!Tengeri Halak! 3-7napos program,Plitvice, Zadar,Nin,Sibenik.Hajóvezetési vizsgát is szerezhet!.Szállás zadari apartmanban.Naturista tagokat is várunk!
Ár: egyéni utazással,helyi vezetôvel,Hajóbérleti dijjal 59euro/fő/nap. Utaztatással: üzemanyag.10liter/100km.
Ne hagyja ki! Számitunk Önre nyáron is!
Erd. +36703412109
Vagy: http://www.horvatapartman.eu/
Horgásztúrák télen Zadarban,3-nap-tól! Tavaszi időjárás,halászszezon!Kishajóval a szigetek között!Körutazás is lehet! Ne hagyd KI! wwwponthorvatapartmanponteu
Hajóvezetői tanfolyam-vizsga jogositvánnyal,2 nap alatt! A kedvezmények Horvátország EU-ba belépéséig lehetségesek! Skinner-Boat ”B” kategoria nemzetközi. Ez a vizsgaformátum elfoglalt üzletemberek részére készült. A jogositvánnyal a Világ bármely pontján bérelhet- vezethet hajót- jetsky-t,motorcsónakot,30 tonnáig. A vizsgák Kroatia-Zadarban történnek,,idöpontegyeztetéssel. A vizsga 1 ora alatt megvan, utazással együtt 2-3 nap. 2-vagy több före csak 350.euró/fö.garantált sikeres vizsgával! 1 fö esetén 400 euro.Érd. elérhetöségeinken: wwwponthorvatapartmanponteu skype: zadar.diklo  Üdüljön Nálunk!   700 karakter?
Horgásztúrák télen Zadarban,3-nap-tól! Tavaszi időjárás,halászszezon!Kishajóval a szigetek között!Körutazás is lehet! Ne hagyd www.horvatapartman.eu
Hajóvezetői tanfolyam-vizsga jogositvánnyal,2 nap alatt! A kedvezmények Horvátország EU-ba belépéséig lehetségesek! Skinner-Boat ”B” kategoria nemzetközi. Ez a vizsgaformátum elfoglalt üzletemberek részére készült. A jogositvánnyal a Világ bármely pontján bérelhet- vezethet hajót- jetsky-t,motorcsónakot,30 tonnáig. A vizsgák Kroatia-Zadarban történnek,,idöpontegyeztetéssel. A vizsga 1 ora alatt megvan, utazással együtt 2-3 nap. 2-vagy több före csak 350.euró/fö.garantált sikeres vizsgával! 1 fö esetén 400 euro.Érd. elérhetöségeinken: http://www.horvatapartman.eu  Diklo Invest d.o.o Üdüljön Nálunk! www.horvatapartman.eu
1654 karakter!
Akció!Hajóvezetői tanfolyam-vizsga jogositvánnyal,3 nap alatt! Évvégi vizsgaszezon! Gyakorlási lehetőség zadari hajón a helyszinen!
A kedvezmények csak Horvátország EU-ba belépéséig lehetségesek!
Kösse össze Zadar Riviera-i kirándulását hajóvezetői jogositvány megszerzésével! Várják a Szigetek,és a Tenger!
Most lehetöség van Skinner-Boat ”B” kategoria nemzetközi hajóvezetöi jogositvány megszerzésére akár 3 nap alatt is! Ez a vizsgaformátum kimondottan elfoglalt üzletemberek,munkájuktól mehezen elszabadulók részére készült.A tananyagot postázom,otthon is elsajátithatja. A jogositvánnyal a Világ bármely pontján bérelhet- vezethet hajót- jetsky-t,motorcsónakot,30 tonnáig.Egy igényes,mindennel felszerelt hajó bérlése annyiba kerül,mint egy apartmané. Helyi vezetőt mindig talál,nyaralása alatt játszva megtanulhatja a gyakorlati teendőket.
A vizsgák Horvátország-Zadarban történnek,heti rendszerességgel,elözetes megbeszéléssel,idöpontegyeztetéssel,magyar nyelven,helyi magyar kollegám teljes körü segédletével. Szállás,ügyvitel az árban van. A vizsga 1 ora alatt megvan, utazással együtt 2-3 nap. 2 vagy több fö jelentkezése esetén árengedmény! 2-vagy több före 2 nap szállással csak 379 euró/fö , garantált sikeres vizsgával! 1 fö esetén 429 euro szallassal. Utaztatást több fö esetén vállalunk! Ne hagyja ki! Pénzt,idöt takarit meg!Ha nincs hajója,egy  hajó bérlése annyiba kerül pl.Zadarban,mint egy apartmané.Élvezze a Tengert,a tengeren! Érdeklödni telefonszámmal! 06305065367 és elérhetöségeinken:  http://www.horvatapartman.eu.   Tisztelettel: Rácz Attila.
Diklo Invest d.o.o
www.horvatapartman.eu
Üdüljön Nálunk!  www.horvatapartman.eu
………………………….
Kérlek, tedd fel AZ
üzenőfaladra, adják tovább:)
Programok.Zadar Riviera!
Zadar Riviéra – Adria Északi részén, a tengerpart legkifejlettebb területén található Zadar város. Szamos Kis öblének es szigetének köszönhetõen, Zadar Riviéra természetadta szépségben Gazdag kirándulási úticélokat ajáll fel. Saját 6szem. Vitorlás-motoros kabinos hajónk rendelkezésére áll,kapitánnyal! Megtervezheti AZ Uticélt! Ár: 99euro/nap/hajó, a szervezőnek ingyenes hajóuttal vagy rendszeres jutalék!
Zadari tartozkodasa alatt leteheti AZ AKCIÓS TENGERI-folyami hajóvezetési vizsgát van, Nemzetközi jogositvannyal, Akár 1 nap alatt, rövid helyi oktatással! www.horvatapartman.eu. PÉnzt kereshet ajánlásaiért!
E riviérán es környékén Szamos Nemzeti park található: Paklenica, Krka Vízesés, Kornati szigetcsoportok, valamint mas természetvédelmi parkok, menta pl. Velebit es Telašæica.
Zadar városban vannak a Római fórumot maradványai. Egyedülálló szakrális építményeire es sokrétû Kulturális hagyományrendszerére miatt Sok Történelem es Művészeti értékeket kedvelõk kedcvenc városa.
Zadar kiseb-Nagyobb szigetei még teljesebbé teszik a Több kilométer Hosszú zadari Riviéra festõien tagolt partszakaszai, Tiszta vizû strandjai.
A szigetek közötti Hajós körutazások Soran (Robinsona Crusoea), meneküljön el a mindennapos, rohanó életstilus elöl.
Szervezett hajókirándulás Soran látogasson el a környezõ szigetekre es tekintse MEG a szigeteken Levo Romantikus településeket, melyek felejthetetlen kikapcsolódást rejtegetnek magukban.
Saját 6szem. Vitorlás-motoros kabinos hajónk rendelkezésére minden, vezetővel! Megtervezheti AZ úticélt! Horgásztúrát igényelhet! Ár: 99 Euro / Nap / Hajó, szervezőnek ingyenes hajóuttal!Pénzt kereshet ajánlásaiért! Zadari tartozkodasa alatt leteheti AZ AKCIÓS TENGERI-folyami hajóvezetési vizsgát van, Nemzetközi jogositvannyal, Akár 1 nap alatt, rövid helyi oktatással! www.horvatapartman.eu
Pénzt kereshet! Ajánlja ismerőseinek! Vegye fel velünk a kapcsolatot!
www.horvatapartman.eu
zadarszallas@gmail.com
Úgy a szigeteken mint a Zadar városban egy konobákban Különféle eredeti Horváth konyhai különlegességek szolgálnak fel.
A Gazdag Történelmi-kulturáli s Programok, szervező es müsorok még változatosabbá teszik a Horvátországban eltöltött pihenése idejét.
Vajon tudta-e, hogy Zadar város TENGERI orgonával rendelkezik. Magában a tengerben van, melyen a Tenger hullámai “játszanak”, IgY Zadar riviéráján sétálva Csodálatos dallamos visszangot halgathat?
Látnivalók
- Szent Donata templom, Zadar – Körös alaprajzáról ismert, Mély a 9. század Különleges épitménye
- Városfal, Zadar – a boltives Városfal a város bejáratánál, Mély A XVI. századból maradt rank
- Székesegyház, Szent Stošije, Zadar – AZ egyik legszebb templom a Daláciában Levo legrégebbi templomok között. – Szent Kereszt templom Nin – a Világ legkisebb székesegyháza -
Szamos templom Zadarban es környékén – a IX. száradtól a mai napig, a nagyszámú temlomjainak (Több menta 30) köszönhetõen, Zadart «Kis Rómának» is neveznek
- Zrmanja folyó – 200 méter Mély folyó, ismert a kristálytiszta vizérõl, valamint a Szamos természet alkotta vizesésérõl, Mély Minden látogató számára festõies látványt Iger
- Nemzeti park Kornati – a 140 szigetcsoportból allo Együttes, ahol a Tenger kék szine valamint a szigetek, sziklák, fehér – szürke szinei tökéletes egybeillõ szineket alkotnak.
Saját 6szem. Vitorlás-motoros kabinos hajónk rendelkezésére minden, vezetővel! Megtervezheti AZ úticélt! Családi horgászturát igényelhet! ár: 99 € / nap / hajó, a szervezőnek ingyenes hajóuttal! Zadari tartozkodasa alatt leteheti AZ AKCIÓS TENGERI-folyami hajóvezetési vizsgát van, Nemzetközi jogositvannyal, Akár 1 nap alatt, rövid helyi oktatással! www.horvatapartman.eu PÉnzt kereshet,ha ismerőseinek ajánlja!
- Nemzeti park Paklenica – hegyen Levo Nemzeti Park Paklenica, Mely a barlangkutatók, a botanikus kert kedvelõk, valamint AZ alpinisták kedvenc úticélja.
Nin-Középkőri kisvároska Több kilométer Lassan mélyülõ homokos tengerpartjával kristálytiszta. A Tenger itt 7fokkal is melegebb lehet AZ átlagnál a sekély viz miatt.Vir-re vezető út- jobbra.
Átellenben Vele 1km-re a Zaton Maraskino-Likör melyet Zadarban mar Századok óta gyártanak. Maraske – autohtone meggyfajtából készitenek, Mély legzamatosabb Zadarban es környékén. E meggyfajtának Gyógyító hatása is van.
- Hal ételek, kagylók es gerinctelenek fõtt zöldségfélével – Vranso Tobol édesvizû hal különlegességek – Olivaolaj, Rozmaring, babérlavél, kadulje es Bosiljka füszerek – Posedaro Sonka, melyet a dalmát szélen, BURAN száritanak – Sós szardellál es incsek – Halász Tradíció, Kis adagokban szolgálják fel – Roston sült bárány.
Mindezt már tavasszal is élvezheti, FÉLÁRON! Hajónkkal  horgásztúrát Vehet barátaival, a tengeren! www.horvata partman.eu
PÉnzt kereshet ha ajánlja ismerőseinek!
Kaland – Hajózási úticélok: Dugi Otok, Olib, Ist, Molat es Pašman Saját 6szem. Vitorlás-motoros kabinos hajónk rendelkezésére áll,kapitánnyal! Megtervezheti AZ uticélt! www.horvatapartman.eu
Pénzt kereshet! Ajánlja ismerőseinek! Vegye fel velünk a kapcsolatot!
www.horvatapartman.eu
zadarszallas@gmail.com
, tedd fel AZ
üzenőfaladra, adják tovább:)
Programok.Zadar Riviera!
Zadar Riviéra – Adria Északi részén, a tengerpart legkifejlettebb területén található Zadar város. Szamos Kis öblének es szigetének köszönhetõen, Zadar Riviéra természetadta szépségben Gazdag kirándulási úticélokat ajáll fel. Saját 6szem. Vitorlás-motoros kabinos hajónk rendelkezésére áll,kapitánnyal! Megtervezheti AZ Uticélt! Ár: 99euro/nap/hajó, a szervezőnek ingyenes hajóuttal vagy rendszeres jutalék!
Zadari tartozkodasa alatt leteheti AZ AKCIÓS TENGERI-folyami hajóvezetési vizsgát van, Nemzetközi jogositvannyal, Akár 1 nap alatt, rövid helyi oktatással! www.horvatapartman.eu. PÉnzt kereshet ajánlásaiért!
E riviérán es környékén Szamos Nemzeti park található: Paklenica, Krka Vízesés, Kornati szigetcsoportok, valamint mas természetvédelmi parkok, menta pl. Velebit es Telašæica.
Zadar városban vannak a Római fórumot maradványai. Egyedülálló szakrális építményeire es sokrétû Kulturális hagyományrendszerére miatt Sok Történelem es Művészeti értékeket kedvelõk kedcvenc városa.
Zadar kiseb-Nagyobb szigetei még teljesebbé teszik a Több kilométer Hosszú zadari Riviéra festõien tagolt partszakaszai, Tiszta vizû strandjai.
A szigetek közötti Hajós körutazások Soran (Robinsona Crusoea), meneküljön el a mindennapos, rohanó életstilus elöl.
Szervezett hajókirándulás Soran látogasson el a környezõ szigetekre es tekintse MEG a szigeteken Levo Romantikus településeket, melyek felejthetetlen kikapcsolódást rejtegetnek magukban.
Saját 6szem. Vitorlás-motoros kabinos hajónk rendelkezésére minden, vezetővel! Megtervezheti AZ úticélt! Horgásztúrát igényelhet! Ár: 99 Euro / Nap / Hajó, szervezőnek ingyenes hajóuttal!Pénzt kereshet ajánlásaiért! Zadari tartozkodasa alatt leteheti AZ AKCIÓS TENGERI-folyami hajóvezetési vizsgát van, Nemzetközi jogositvannyal, Akár 1 nap alatt, rövid helyi oktatással! www.horvatapartman.eu
Pénzt kereshet! Ajánlja ismerőseinek! Vegye fel velünk a kapcsolatot!
www.horvatapartman.eu
zadarszallas@gmail.com
Úgy a szigeteken mint a Zadar városban egy konobákban Különféle eredeti Horváth konyhai különlegességek szolgálnak fel.
A Gazdag Történelmi-kulturáli s Programok, szervező es müsorok még változatosabbá teszik a Horvátországban eltöltött pihenése idejét.
Vajon tudta-e, hogy Zadar város TENGERI orgonával rendelkezik. Magában a tengerben van, melyen a Tenger hullámai “játszanak”, IgY Zadar riviéráján sétálva Csodálatos dallamos visszangot halgathat?
Látnivalók
- Szent Donata templom, Zadar – Körös alaprajzáról ismert, Mély a 9. század Különleges épitménye
- Városfal, Zadar – a boltives Városfal a város bejáratánál, Mély A XVI. századból maradt rank
- Székesegyház, Szent Stošije, Zadar – AZ egyik legszebb templom a Daláciában Levo legrégebbi templomok között. – Szent Kereszt templom Nin – a Világ legkisebb székesegyháza -
Szamos templom Zadarban es környékén – a IX. száradtól a mai napig, a nagyszámú temlomjainak (Több menta 30) köszönhetõen, Zadart «Kis Rómának» is neveznek
- Zrmanja folyó – 200 méter Mély folyó, ismert a kristálytiszta vizérõl, valamint a Szamos természet alkotta vizesésérõl, Mély Minden látogató számára festõies látványt Iger
- Nemzeti park Kornati – a 140 szigetcsoportból allo Együttes, ahol a Tenger kék szine valamint a szigetek, sziklák, fehér – szürke szinei tökéletes egybeillõ szineket alkotnak.
Saját 6szem. Vitorlás-motoros kabinos hajónk rendelkezésére minden, vezetővel! Megtervezheti AZ úticélt! Családi horgászturát igényelhet! ár: 99 € / nap / hajó, a szervezőnek ingyenes hajóuttal! Zadari tartozkodasa alatt leteheti AZ AKCIÓS TENGERI-folyami hajóvezetési vizsgát van, Nemzetközi jogositvannyal, Akár 1 nap alatt, rövid helyi oktatással! www.horvatapartman.eu PÉnzt kereshet,ha ismerőseinek ajánlja!
- Nemzeti park Paklenica – hegyen Levo Nemzeti Park Paklenica, Mely a barlangkutatók, a botanikus kert kedvelõk, valamint AZ alpinisták kedvenc úticélja.
Nin-Középkőri kisvároska Több kilométer Lassan mélyülõ homokos tengerpartjával kristálytiszta. A Tenger itt 7fokkal is melegebb lehet AZ átlagnál a sekély viz miatt.Vir-re vezető út- jobbra.
Átellenben Vele 1km-re a Zaton Maraskino-Likör melyet Zadarban mar Századok óta gyártanak. Maraske – autohtone meggyfajtából készitenek, Mély legzamatosabb Zadarban es környékén. E meggyfajtának Gyógyító hatása is van.
- Hal ételek, kagylók es gerinctelenek fõtt zöldségfélével – Vranso Tobol édesvizû hal különlegességek – Olivaolaj, Rozmaring, babérlavél, kadulje es Bosiljka füszerek – Posedaro Sonka, melyet a dalmát szélen, BURAN száritanak – Sós szardellál es incsek – Halász Tradíció, Kis adagokban szolgálják fel – Roston sült bárány.
Mindezt már tavasszal is élvezheti, FÉLÁRON! Hajónkkal  horgásztúrát Vehet barátaival, a tengeren! www.horvata partman.eu
PÉnzt kereshet ha ajánlja ismerőseinek!
Kaland – Hajózási úticélok: Dugi Otok, Olib, Ist, Molat es Pašman Saját 6szem. Vitorlás-motoros kabinos hajónk rendelkezésére áll,kapitánnyal! Megtervezheti AZ uticélt! www.horvatapartman.eu
Pénzt kereshet! Ajánlja ismerőseinek! Vegye fel velünk a kapcsolatot!
http://www.horvatapartman.eu
zadarszallas@gmail.com
Megosztás
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • Yahoo! Bookmarks